Premi de l’Associació d’Autors de Còmic a la Biblioteca Tecla Sala

AACEL’Asociación de Autores de Cómic de España (AACE) atorga cada any uns premis anomenats Premis AACE 2014. Els socis i companys de professió trien els guardonats i aquest any han considerats la tasca que desenvolupen a la Biblioteca Tecla Sala com a mereixedors d’aquesta distinció.

Els tres premis que han concedit enguany són:

Premi en reconeixement a tota una carrera professional en el còmic: Arturo Rojas de la Càmera.

Premi a la trajectòria professional d’un autor al llarg de l’any: José Luís Munuera.

DSC07520Premi a la institució, empresa o personalitat que hagi recolzat el còmic: Biblioteca Tecla Sala (l’Hospitalet)

La Biblioteca Tecla Sala de L’Hospitalet és sens dubte una de les biblioteques mes importants de Catalunya, i gràcies a diverses dels seus col·laboradors ha estat des de fa anys molt activa en relació al còmic, realitzant exposicions o xerrades i publicant el seu butlletí informatiu Còmic Tecla, de distribució gratuïta, on abunda tant la informació de novetats editorials com els articles relacionats. També ha sabut anar dotant el fons de la biblioteca d’un gran numero d’exemplars amb el qual poden treballar estudiants i professionals.

DSC07525Avui he passat a saludar-los, aprofitant la visita que hem fet amb els alumnes de P3. He pogut parlar amb la Gemma Isern i amb en José Luís de Blas (a la foto) i els he fet extensiva la felicitació als companys que hi treballen a la pròpia biblioteca (Pedro, Sílvia, Rosa i la resta) així com a les companyes que coordinen les diferents biblioteques de la ciutat (Anna Riera, Núria Vila i Rosa Tauste).

premiCom que, precisament, el proper dia 18 tenim la trobada de biblioteques escolars a la Tecla Sala, serà un bon moment per celebrar-ho. Si entreu al seu web i aneu a la secció COMIC TECLA podreu veure els seus butlletins, l’actual i tots els que han publicat. L’últim és el número 39 i el podeu descarregar també AQUÍ.

DSC07522

2 pensaments sobre “Premi de l’Associació d’Autors de Còmic a la Biblioteca Tecla Sala

    • Allà hi seré, Pedro.
      El premi és merescut i només voldria que el diari de la ciutat se’n fes ressó en el proper número i que se sàpiga que a l’Hospitalet es fan coses que valen la pena. Endavant!
      Jaume

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s