Lectures recomanades NADAL 2011

Com cada final de primer trimestre, lliurem a les famílies de l’escola una guia de lectures recomanades per si creuen convenient incloure’n alguna a la llista de Reis.

La pots consultar si entres a l’apartat de Recomanacions i cliques sobre Nadal 2011, o també aquí.

2 pensaments sobre “Lectures recomanades NADAL 2011

 1. Hola Jaume,
  aquest nadal hem fet a la biblioteca uns menús especials per recomanar lectures ja que estem treballant en un projecte sobre l’alimentació saludable.

  Com dic al post algunes de les recomanacions les he agafat de les vostres, així com la poesia de Pere Martí i Bertran, que venia rodona per al tema de l’alimentació i la lectura. Pots veure els menús en aquesta adreça: http://guieslectures.blogspot.com/

  Per cert, si heu fet alguna activitat des de la biblioteca relacionada amb la l’alimentació agraïria molt que me la comentes per tindre-la en compte. Nosaltres estem preparant una exposició per a març amb diferents seccions: llibre sobre aliments, sobre receptes, etc. Preparem també unes maletes que aniran per les classes amb els llibres que formaven part de l’exposició i que inclouran algunes activitats per fomentar la lectura. Finalment cada nivell ha de plasmar el seu treball literàri de forma plàstica per fer una exposició final amb tots els treballs. Això, a grosso modo, és el que pensem fer des de la biblioteca. També estic pegant-li voltes a fer alguna activitat que implique tot el municipi ( som un poble de 4500 habitants, Aielo de Malferit, al País Valencià). Bé, ja veurem. Ho tinguem tot embastat i cal definir-ho més.

  En definitiva, em pareixia just dir-te que hem utilitzat algunes de les vostres recomanacions de nadal i dir-te quin és el nostre projecte.

  BON NADAL!!!

  Manuel

  • Hola Manuel!
   Moltes gràcies per la informació. He visitat el vostre bloc i he quedat astorat per la quantitat de feina que feu. M’ha agradat i l’incorporaré a les meves visites habituals.
   Sobre alimentació no tenim cap guia però preguntarè a les companyes d’altres centres i de l’Associació de mestres perquè em balla pel cap haver-ne vist alguna. Si la trobo t’ho faré saber. Se’m ve a la memòria algun llibre de poemes (per exemple el de Martí Pol i algun llibre de contes com el del gegant de Zeralda i algun altre però una guia completa no la tenim. Ho sento)
   Pel que comentes del joc per a tota la població em sembla una bona idea. A l’Hospitalet fa més de vint anys que s’organtiza “las lliga dels llibres”, una acció en la que participen 34 escoles enguany (tots els alumnes de cinquè, uns set-cents aproximadament) i ens ocupa tot el curs. Els nois i noies han de llegir quinze llibres i n’estem contents del resultat. Comptem amb el suport de les biblioteques municipals. Pots veure l’activitat al web de les biblioteques de l’Hospitalet.
   Per València no hi vaig gaire. Només m’acosto a Castelló perquè allà hi tinc família. Si mai vens per Barcelona estaré encantat de saludar-te i de conversar unes lectures i unes activitats. Si véns, fes-m’ho saber, vale’ns?
   Bon Nadal a vosaltres també, i bona lectura!
   Biblioabraçada!
   Jaume

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s