La Nit de l’àlbum il·lustrat

nitLa setmana passada es va celebrar la primera festa del que es va anomenar Nit de l’àlbum Il·lustrat i que van organitzar onze petites (i no tan petites) editorials que estan donant un impuls espectacular a la literatura per infants i joves. En alguns casos es tracta d’editorials gestionades per una o dues persones.
No hi eren totes les editorials que haurien de ser, llàstima! però aquesta primera trobada va estar prou reeixida. Els vam fer costat il·lustradors, llibreteres, contacontes, mestres i lletraferits en general que vam poder compartir unes estones de conversa tranquil·la en un espai preciós, la sala Valkiria.
El moment àlgid, el més esperat va ser quan la Mar, editora de Babulinka, va llegir, en representació de les onze editorials (A buen Paso, Babulinka, Coco Books, Corimbo, Ekaré, Flamboyant, Joventud, Kalandraka, Libros del Zorro rojo, Takatuka i Thule) el Manifest. El podeu sentir a continuació.
Tant de bo hi hagi més trobades d’aquest tipus. Serà senyal de bona salut lectora i un pas més cap a la normalització d’una societat que volem més culta.

 

dsc06145

Amb l’estimat equip de Kalandraka, l’Helena i la Cristina

dsc06156

dsc06157

Els onze punts del Manifest

dsc06148

dsc06149

dsc06153

dsc06159

6 pensaments sobre “La Nit de l’àlbum il·lustrat

 1. El El dom, 18 dic 2016 a las 9:40, La invitació a la lectura escribió:

  > > > > > > > > > > > > > > > > > > jcentell posted: “La setmana passada es va celebrar la primera festa del > que es va anomenar Nit de l’àlbum Il·lustrat i que van organitzar onze > petites (i no tan petites) editorials que estan donant un impuls > espectacular a la literatura per infants i joves. En alguns caso” > > > > > > > > > >

 2. Bones Jaume,

  Jo vull un imprès. Cóm el puc obtenir?

  Gràcies per la informació.

  /Maria Antònia Bordoy Barceló/

  /Auxiliar de biblioteca/

  /Biblioteca de Portocolom/

  /Tel: 971 82 60 40/

  /Dilluns a divendres de 16:30 a 20:00. Dimecres també de 9 a 12:30/

  /Estius, juliol i agost: de dilluns a divendres de 9 a 14:00/

  El 18/12/2016 a les 09:39, La invitació a la lectura ha escrit: > WordPress.com > jcentell posted: “La setmana passada es va celebrar la primera festa > del que es va anomenar Nit de l’àlbum Il·lustrat i que van organitzar > onze petites (i no tan petites) editorials que estan donant un impuls > espectacular a la literatura per infants i joves. En alguns caso” >

  • Bon dia, Maria Antònia!
   No sé on podries trobar el manifest. Potser escrivint directament a alguna de les onze petites editorials. Segur que te l’envien per correu ordinari. També el pots imprimir tu mateixa. Te l’envio via correu electrònic.
   Una abraçada i bones festes
   Jaume

 3. Retroenllaç: La Setmana de l’àlbum il·lustrat – La invitació a la lectura

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s