Cursos per a mestres a Can Butjosa

poster2

Cartell dibuixat per la Maria Espluga i editat amb motiu del 15 aniversari de la biblioteca.

Can Butjosa és una Biblioteca Educadora de la que ja n’hem parlat en aquest blog, lloant la seva bona feina. Si entreu al seu web podreu llegir els seus objectius, entre els quals hi ha:

  • Ajudar els nens i joves a esdevenir uns bons usuaris de biblioteca que s’hi moguin amb facilitat, que no tinguin bibliotecofòbia, que sàpiguen trobar la informació que desitgen mitjançant els catàlegs, que coneguin les normes de la biblioteca i les compleixin i que siguin conscients dels serveis que, com a usuaris, tenen dret a rebre.
  • Ajudar els nens i joves a esdevenir uns bons lectors que sàpiguen triar llibres atractius o que els interessin i que això els porti a desitjar-ne d’altres, que descobreixin el gust de llegir en llibertat, és a dir, escollir què, com i de quina manera i que ho puguin dur a terme a la nostra biblioteca.
  • Ajudar els nens i joves, com a persones que formen part d’una societat, a adquirir uns hàbits de comportament específics que els enriquiran i els ajudaran a integrar-se a la comunitat i al país on viuen.

A Can Butjosa organitzen cursos de formació. N’hi ha per a infants, familiars, professionals de la biblioteconomia però també entenen perfectament que la relació amb l’escola és prioritària i per això en programen d’específics adreçats als mestres. Els d’aquest 2015-16 fan bona pinta.
Us recomano especialment aquest tres:

Còmics, contes, novel·les i cinema: estratègies de promoció de la lectura per a infants i joves a càrrec d’Andrea Pozo. (20h semipresencials). Dies: Els dissabtes de 9 a 14h, els dies: 31 d’octubre, 7 i 14 de novembre de 2015.
Els àlbums il·lustrats en el desenvolupament lector d’infants i joves a càrrec de Montserrat Castillo, Joaquim Noguero, Emma Bosch, Jaume Centelles, Marta Roig, Nati Calvo, Glòria Gorchs, Sònia Fernández i Gisela Ruiz. (20h semipresencials). Dies: Els dimarts de 17:30 a 19:30h, els dies: 20 d’octubre, 10 de novembre i 1 de desembre del 2015, 19 de gener, 9 de febrer, 8 de març, 5 d’abril i 3 de maig del 2016.
Els contes a l’aula a càrrec d’Eva Martínez Pardo i Gemma Garcia Vilardell. (20h presencials). Dies: Els dissabtes de 9 a 14h, els dies: 28 de novembre i 12 de desembre de 2015, 9 i 16 de gener del 2016.

Però n’hi ha més que podeu consultar AQUÍ. Han tingut l’amabilitat de tornar a confiar en mi per repetir el que ja vam fer el curs anterior, i altres que també fan patxoca però que no conec gaire com poden anar. Podeu inscriure-us directament al web de la biblioteca i també els podeu trucar per demanar més informació.
Les seves dades són:
CAN BUTJOSA
c/ La Salut nº 52
08150 Parets del Vallès
Telèfon: 93.562.23.53
Fax: 93.562.37.60
e-mail :bibut@parets.cat

can butjosa

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s