Els vasos comunicants

Cada vegada som més els que pensem que el “llegir per escriure” que pregonen sovint els escriptors – Borges, per exemple- indicant que el que cal és ser molt bon lector i llegir molt, és un camí de doble sentit i, per tant,  té la seva raó “escriure per llegir”.
L’article d’aquest mes l’hem titulat Els vasos comunicants. Sobre com l’escriptura pot millorar la comprensió lectora i es troba a la secció “viure la lectura” de la revista GUIX núm. 388 corresponent al mes de novembre de 2012. En castellà s’ha publicat a AULA. Podeu llegir l’article si entreu a Publicacions/articles/GUIX o clicant AQUÍ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s