Vídeo resum de l’Escola d’Estiu 2015 a Can Butjosa.

Comparteixo el vídeo resum que ha fet la Júlia Baena tot recordant l’Escola d’Estiu “l’art de llegir imatges” que vam gaudir durant els primers dies de juliol, a la biblioteca de Can Butjosa, a Parets del Vallés. Va ser un veritable plaer i un goig poder compartir experiències.
Agraeixo, també a tot l’equip de la Biblioteca la seva dedicació. Felicitats Àngels, Blanca, Isabel, Mònica, Sònia i Gisela!

2 pensaments sobre “Vídeo resum de l’Escola d’Estiu 2015 a Can Butjosa.

    • Montserrat, estic totalment d’acord. És un lloc que té un encant especial. He vist moltíssimes biblioteques que tenen espais més moderns i més grans però a Can Butjosa es nota que hi ha vida. Històricament ha estat, i encara ho és, un model de referència per als qui estimem la literatura infantil i apostem per una societat lectora.
      Jaume

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s