El misteri de la tifa de gos. Conversa amb Anna Cabeza

el-misteri-de-la-tifa-de-gos-abandonada-9788483432020

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

Aquest matí hem anat a la biblioteca de Bellvitge amb els alumnes de cinquè. Teníem una trobada especial, una conversa amb l’Anna Cabeza, autora de “El misteri de la tifa de gos abandonada”, una de les lectures del present curs, inclosa en l’activitat “la lliga dels llibres”.

La trobada amb la persona que sempre és motiu de festa. Es crea una expectació enorme. Els nois i noies estaven encuriosits i atrets per la possibilitat de conèixer algú que ha escrit un llibre que ells han llegit.

En sortir de l’escola i mentre baixàvem pel carrer Miquel Romeu, anàvem conversant i els he vist impacients per conèixer, per preguntar, per compartir. Un cop a la sala (magnífica) he pogut presentar l’autora i he recordat altres llibres que ella ha escrit. Després li he demanat que expliqués quins són els motius que la porten a inventar històries. Ens ha explicat un munt d’anècdotes curioses sobre la gestació d’aquesta novel·la de títol xocant i després els alumnes de la nostra escola i d’altres centres que també hi participaven de l’esdeveniment li han fet mil-i-una preguntes relacionades amb el llibre o amb el fet personal de l’escriptura. Eren les qüestions que els interessen, que els preocupen. Una allau inacabable de preguntes, de dubtes, ha fet que l’estona passés sense que ni ens adonéssim.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Els propers dies serviran anar incorporant les impressions viscudes, alguna fotografia de la visita, les frases que ens han semblar importants.
Un gran matí que inicia les accions de cara al proper Sant Jordi, que serà espaterrant, com sempre.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

4 pensaments sobre “El misteri de la tifa de gos. Conversa amb Anna Cabeza

  • Moltes gràcies pel teu comentari David!
   La veritat és que ho hem passat prou bé. A més ha fet un dia magnífic. Demà ho comentem al col·le.
   Per cert, a la foto se us veu molt feliços. En tinc més i les podeu veure a la vostra carpeta de cinqué que és on les he guardat.

 1. Hola! M’ho vaig passar molt bé amb tots vosaltres! Gràcies per haver-me convidat! Ah, per cert… quan aneu pel carrer vigileu molt amb les tifes de gos abandonades! De vegades van amb misteri inclòs. Petons a tots.

  • Hola Anna!
   Pels comentaris dels alumnes de la meva escola et puc dir que ells també ho van xalar.
   Al teu correu personal t’enviaré alguna foto més de l’esdeveniment, ok?
   Ah! I et faré cas però com et vaig dir, normalment vaig mirant amunt (com un turista) pendent dels arbres…
   Jaume

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s