Plom Gallery

plom-gallery_1Al barri de Gràcia (carrer Sèneca 31) ha obert les seves portes una petita galeria d’art especialment destinada al públic infantil.

Es diu PLOM Gallery, una iniciativa que neix amb l’objectiu principal de posar una llavor en els més petits de la casa per a què es comencin a endinsar en el món de l’art, entenent-lo com a eina de formació i desenvolupament humà.

A PLOM Gallery es poden veure (de dilluns a divendres, de 10 a 14 i de 16:30 a 20:30, i dissabtes d’11 a 14  i de 17 a 20:30) obres d’art contemporani originals i sèries limitades de pintura i il·lustració. També es poden comprar les peces per tal que els infants comencin a fer la seva col·lecció d’art!
Photo-by-Takuro-Takeuchi-—-PLOM-GalleryLes obres que es compren es lliuren amb un certificat d’autenticitat a nom del nen o nena.
La primera exposició que es pot veure ara mateix a PLOM Gallery es diu Els superpoders de l’art, i presenta obres d’autors com Miju Lee, Sergio Mora, Amaia Arrazola, Blanca Hernández, Badabum, Carmen Segovia, Maxi Luchini, Pep Brocal, Coqué Azcona, Eva Armisen, Mr. Ed, Ibie, entre d’altres.

La idea inicial, encara en creixement i desenvolupament, és la d’oferir una rotació constant d’obres. El fons de galeria augmentarà contínuament i es prepararan unes tres mostres anuals aproximadament. Aquest fet serà interessant tant per als clients com per als artistes col•laboradors als que permetran difondre el seu treball.

Podeu visitar el seu web, així com el seu facebook.

A TV3 van presentar aquesta informació així:

http://www.tv3.cat/videos/4759291/Plom-Gallery-una-galeria-dart-per-nens

Les obres de la Plom Gallery

http://www.tv3.cat/videos/4759292/Les-obres-de-Plom-Gallery

El dossier de premsa

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s