El bloc de la BiblioteVa de l’escola SANT JOSEP – EL PI

Finalment, aquest curs que comença tindrem a punt el bloc de la biblioteca de l’escola Sant Josep – El Pi.

biblio_detall3Ens ha costat unes quantes hores posar-lo en marxa, sobretot pel desconeixement del funcionament del programa SITES (recomanació del Departament d’Ensenyament) que és bastant diferent al WordPress amb el qual hem treballat aquests darrers anys.

Gràcies a la col·laboració de la Pilar Domínguez del CRP de l’Hospitalet i a les companyes Susanna López i Andrea Pozo, crec que podrem donar-li una bona utilitat i presència a la vida escolar.

adimA la capçalera, hem posat una foto del vehicle que fa servir en Raul Lemesoff pels carrers de Buenos Aires. Ell l’anomena Arma de Instrucción Masiva (ADIM) i amb aquesta mena de tanc va pels carres i zones més desfavorides de la capital argentina regalant llibre a qui els vulgui acceptar.

És una bona metàfora d’allò que entenem per lectura, educació i la possibilitat de canviar una mica el món.

De moment hem començat a penjar alguns documents però tenim la intenció de fer-lo participatiu i que els alumnes puguin fer les seves recomanacions, comentaris, etc.

Si voleu fer-li una primera ullada només cal que aneu al web de l’escola (www.esjep.cat) i busqueu l’apartat biblioteca. No és complicat.

2 pensaments sobre “El bloc de la BiblioteVa de l’escola SANT JOSEP – EL PI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s