Lectura, emocions i sentiments

El dia 2 de juliol, a l’auditori Barradas de l’Hospitalet, i com a cloenda del curs i de l’homenatge que els centres educatius de l’Hospitalet hem volgut retre a Joana Raspall en el seu centenari i en el marc del seminari de les biblioteques escolars, el Servei Educatiu de l’Hospitalet organitza aquesta Trobada Pedagògica en col·laboració amb les biblioteques públiques de la ciutat.
Aquesta activitat pretén ser un punt de trobada dels mestres i altres professionals i col·laboradors, que treballen a favor de la lectura.
Serà un espai per a la reflexió sobre els llibres que ensenyen emocions i emocionen. També hi haurà temps per compartir les experiències dels centres que treballen els sentiments i els valors que aporta la poesia i la literatura infantil i juvenil als infants.
Us podeu inscriure entrant al web dels Serveis Educatius de l’Hospitalet on també podreu veure el Programa de la Jornada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s