“Lota, la catxalota” i la contaminació dels mars

Demà, dimarts 22 d’octubre es presenta Lota, la catxalota a la Biblioteca Manuel Arranz de Poblenou (Barcelona). Es tracta d’un àlbum que ha editat Takatuka i té com tema de fons la contaminació dels mars per l’acumulació de plàstics i altres deixalles.
L’ha escrit i dibuixat un col·lectiu d’il·lustradores que es fan dir «Rosa Sardina» i l’escriptora Roser Rimbau. També hi serà l’Ignasi Blanch, coordinador de l’Àrea d’Il·lustració de l’Escola de la Dona, que n’ha sigut el seu mentor. Tots junts conversaran sobre el procés creatiu i de tots els temes i reflexions que han sorgit durant la creació d’aquest llibre coral.
Serà a les 18h a la Sala d’Actes. Allà hi serem i m’agradarà saludar a la gran Imma Palahí, que també ha participat del projecte.

 

 

4 pensaments sobre ““Lota, la catxalota” i la contaminació dels mars

    • Bon dia, Jero! Pel que he vist i pel que m’ha dit l’Imma, una de les il·lustradores, és per a cicle infantil i inicial. Jo crec que pot funcionar bé a partir de cinc anys. Si entres al web de Takatuka allà podràs veure el pdf amb les dades, resums i demés informació relativa al llibre. Allà hi diu “a partir de 4 anys”.
      Demà hi aniré a la presentació i el compraré per llegir-lo amb calma.
      Una abraçada!

Deixa un comentari