Trobada d’il·lustradors al Pla de Salmerón

Com cada Sant Jordi, des de fa 11 anys, l’Oblit de Casa Anita organitza una trobada d’il·lustradors de llibres infantils i juvenils, enguany amb la col·laboració d’Ekaré edicions. El Pla de Salmeron (Barcelona) és un escenari ideal per passejar una estona (a primera hora és formidable perquè encara no han arribat els grups escolars i pots conversar amb els convidats mentre et dediquen un dels seus exemplars).
Aquest Sant Jordi 2018 vindran  Yvan Pommaux, Marc Taeger, Ramon París, Carme Solé Vendrell, Mercè Galí, Liliana Fortuny, Gustavo Roldán, Beatriz Martín Vidal, Mercè López, Anna Llenas, Andrea Antinori, Ed Vere i Rocio Bonilla.
El cartell de la trobada conté una il·lustració d’en Ramon París.
A més de la trobada, el dia 24 d’abril a les 18:30 hores hi haurà una taula rodona a la seu del districte, amb la participació d’alguns dels il·lustradors convidats.

I si voleu saber una mica més de la feina dels il·lustradors no us perdeu el programa de «l’Ofici d’educar» del dimarts passat on van ser convidats l’Ignasi Blanch, la Màriam ben Arab i  l’Albert Arrayás.
El podeu seguir clicant a:
http://www.ccma.cat/catradio/alacarta/lofici-deducar/la-illustracio-infantil/audio/998376/

2 pensaments sobre “Trobada d’il·lustradors al Pla de Salmerón

 1. Buen día.

  Vaya lujo de encuentro!!!

  Besos, Carmen

  El 19/04/2018 a las 9:56, La invitació a la lectura escribió: > WordPress.com > jcentell posted: ” Com cada Sant Jordi, des de fa 11 anys, l’Oblit de > Casa Anita organitza una trobada d’il·lustradors de llibres infantils > i juvenils, enguany amb la col·laboració d’Ekaré edicions. El Pla de > Salmeron (Barcelona) és un escenari ideal per passejar una es” >

  • ¡Buenos días, Carmen!
   Sin duda. Si el tiempo acompaña será una jornada inolvidable y creo que Pommaux lo va a reventar.
   Feliç dia del libro.
   Jaume

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s