La biblioteca a la vida

impacte_any_biblioteques

El projecte La Biblioteca a la Vida és una iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya per fer visible la funció social de les biblioteques a través de les persones, les seves històries i els sentits i significats que donen a la seva relació amb la biblioteca.

biblioteques_logo_transpareMATILDA2Les biblioteques són quelcom més que un espai o que un servei, són com les viu cadascun dels usuaris i usuàries que les visiten. Ells i elles són protagonistes de les biblioteques i amb aquest projecte els posen cara i veu i en coneixem les seves experiències.

Inicialment, La Biblioteca a la Vida neix amb la participació de cinc biblioteques de diferents punts dels país: Castelldefels, Parets del Vallès, Roquetes, Tarragona i Tremp. El projecte consisteix en recollir els testimonis d’usuaris i usuàries sobre què els ha aportat la biblioteca a la seva vida, explicades en primera persona per escrit o en format audiovisual.

Vegeu el vídeo amb experiències d’usuaris que han participat en el projecte “Biblioteca a la vida”:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s