Visita a la biblioteca de l’Institut Escola Mare de Déu del Portal (Batea)

Entrada a l'edifici escolar

Entrada a l’edifici escolar

Totes les biblioteques escolars de qualitat (com a la novel·la Anna Karènina) s’assemblen. El seu aspecte físic pot ser diferent, amb més o menys llum, llibres, mobiliari, etc. però quan entres en un d’aquests espais tens una sensació agradable de “dejà vu” perquè perceps que al darrera del projecte hi ha moltes hores de dedicació (voluntària), d’estimació i de “savoir faire”. I inevitablement unes persones compromeses amb l’educació literària dels seus alumnes.

Bat, la mascota de la biblioteca

Bat, la mascota de la biblioteca

Això és el que m’ha passat aquesta setmana a la biblioteca de l’Institut Escola Mare de Déu del Portal, a Batea. Vaig anar a conversar unes lectures i unes propostes didàctiques amb l’equip de mestres i vaig tornar amb la idea que havia aprés molt de les persones que em van acompanyar durant tota la jornada. Al final em quedo amb la lluentor que desprenien els ulls de les mestres que, com l’Asun, l’Ana, en Jordi i la resta de companys, em van contaminar del seu entusiasme.
Si voleu conèixer algunes de les activitats reeixides que es duen a terme a la seva biblioteca només cal que entreu al seu blog AQUI (l’han posat en marxa aquest curs que ara acabem) i us fareu una idea de la seva filosofia. A mi només em queda expressar-los el meu agraïment i el desig que el proper curs puguem continuar col·laborant.

 

DSC09226 DSC09238 DSC09240

2 pensaments sobre “Visita a la biblioteca de l’Institut Escola Mare de Déu del Portal (Batea)

    • Gràcies Ana! Us animo a no abaixar els braços i continuar encomanant el gust per la lectura als vostres alumnes. Val la pena!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s