Festa final de la Lliga dels Llibres 2014

DSC08159El divendres 30 de maig es va acabar una nova edició de la LLiga dels Llibres de les escoles de l’Hospitalet. Durant tot el curs 33 grups de cinquè de primària han llegit les quinze lectures que els vam proposar.

La festa d’enguany va quedar deslluïda per la pluja i l’activitat que havíem preparat als jardins de la Biblioteca de Can Sumarro es va haver de traslladar al Poliesportiu Municipal del Centre però les condicions físiques de l’espai van impedir que realitzéssim el tradicional joc que serveix per recordar els llibres llegits.

DSC08154Ha estat un bon any. Els nois i noies han pogut llegir i reflexionar sobre allò que els autors els proposaven, hem pogut mantenir un encontre amb una de les autores, ens hem trobat amb altres escoles per fer les partides respectives i tot ha anat com havia d’anar. O gairebé, perquè encara alguns mestres i alguns grups que no acaben d’entendre l’objectiu de l’acció i s’ho prenen com si haguessin de demostrar que són millors mestres perquè els seu grup guanya més partides. I s’equivoquen perquè precisament la filosofia de l’activitat és que no hi ha premi, que tots som guanyadors pel sol fet de ser capaços d’obrir un llibre i començar a llegir.

DSC08160El joc que havíem preparat enguany era un trencaclosques de les portades i la idea era que, un cop estiguessin muntats, es poguessin penjar en unes cordes que havíem habilitat als jardins de la biblioteca, a manera de banderoles de festa major. No va ser possible i vam haver de fer els trencaclosques a l’aula, en tornar de la festa.

Això sí, el Mag Magoo ens va embadalir, com sempre.

Ah! Quin goig tenir un servei de biblioteques municipal que vetlla pels infants i ens fa costat. Em va agradar que els regidors de Cultura i d’Educació de l’Hospitalet hi fossin presents a l’acte.

DSC08166DSC08168DSC08172I ara, a preparar la tria per al curs vinent.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s