Accions a la biblioteca escolar de qualitat (BEQ). Primera part

La primera de les dues masterclass en les que explico com podem aconseguir que la biblioteca sigui el cor de l’escola ja està pujada al blog de Docents.cat

En aquesta primera comparteixo dinàmiques i activitats que podem dur a terme per impulsar la lectura a l’escola i em refereixo a activitats que inclouen a tota la comunitat educativa. Són aquelles que es poden fer sense entrar a la biblioteca. A la segona ja veureu que em centro en tot el que pot passar dins d’aquest espai hospitalari i educatiu, imprescindible per a una educació de qualitat, i algunes de les accions que podem fer amb el grup classe.

Parlo d’activitats que es desenvolupen als passadissos de l’escola, al pati, al barri,, etc. i que requereixen de la complicitat de l’equip directiu, dels alumnes de cicle superior, dels botiguers de la zona, dels pares i mares, etc.

La Nati i en Pol, han fet una bona feina editant i retallant les possibles inconveniències que vaig dir. Els estic molt agraït.

Si voleu veure un tastet de la masterclass (set minuts), ho podeu fer clicant a:

https://vimeo.com/938640220/8873833154?share=copy

Trobareu tota la informació a https://docents.cat/

4 pensaments sobre “Accions a la biblioteca escolar de qualitat (BEQ). Primera part

  1. Aquesta masterclass ha sigut genial. Com sempre escoltar-te un plaer, però quin munt d’idees fàcils de fer que dónes.

    Estic molt contenta perquè algunes les fem, però n’has donat d’altres que segurament aplicarem el curs vinent.

    • Gràcies pel comentari, Dolors! crec que el mèrit és de la Nati i en Pol que han fet possible que se senti i es vegi amb una qualitat inusual per a nosaltres, amb els mitjans que tenim.
      Biblioteca escolar forever!

    • Daniel! No sé si sóc mestre però segur que sóc “esponja” perquè aprenc de tots vosaltres i miro de fer les coses amb sentit comú. Abrassos!

Deixa un comentari