ÍNDICE, espai de trobada

Una de les cites literàries més divertides i alhora, més exagerades, és el FESTIVAL ÍNDICE que celebrarà la quarta edició aquest mes de setembre, al TEA (Tenerife Espai de les Arts) els dies 27 i 29,
La idea dels encontres es variada. Al seu web podem llegir que volen:
Promoure la lectura i l’escriptura com un acte comunicatiu, creatiu i lúdic.
• Crear espais de reflexió i debat.
• Afavorir el gaudi comú dels espais públics amb una finalitat educativa i cultural.
• Oferir una plataforma d’expressió a nens i nenes, adolescents i adults amb una motivació creativa cap a la lectura i l’escriptura.

El seu programa recull taules d’intercanvi, tallers, ponències, col·loquis, mostres i concursos.
Per a la present edició hi compten amb tots els elements que intervenen en l’acte lector, des de qui escriu fins a qui llegeix, passant per responsables de les biblioteques, docents, editorials o les administracions públiques. La idea central serà revaloritzar la feina del mediador/a de la lectura i de manera especial dels bibliotecaris/es, mestres, narradors i famílies com a agents essencials perquè els i les més joves s’iniciïn o continuïn llegint.

Estic content perquè m’han convidat a un parell d’accions. La primera, una trobada amb bibliotecaris escolars per compartir idees i reivindicar la necessitat irrenunciable d’aquest espai com a garantia de qualitat educativa. La segona, una xerrada adreçada a un públic més divers sobre l’organització de la Biblioteca Escolar.
Estic content perquè, a més, podré assistir a altre conferències i conversar amb savis i sàvies d’aquest món de la lectura com en Daniel Goldin, l’Antonio J. Rodríguez, la Mar Benegas i una pila més de gent que segur que m’enriquiran.
El programa i tota la informació la trobareu a https://www.festivalindice.es/

Twitter: @festivalindice

Imatges del darrer FESTIVAL:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s