Efemèrides LIJ 2016

Els companys de Bibliomèdia em fan arribar un calendari de les efemèrides que celebrarem aquest 2016 al voltant de la literatura infantil i juvenil. L’ha elaborat el personal de la Biblioteca Xavier Benguerel de Barcelona.
La Benguerel és la biblioteca de referencia per a la literatura infantil i juvenil perquè acull el Servei de Documentació que té com a objectiu conservar, estudiar i difondre tot allò que està relacionat amb la producció, la promoció i l’estudi de la literatura infantil i juvenil, posant una especial atenció en les obres i els autors d’àmbit català. En alguna ocasió que he hagut de menester consultar alguns títols descatalogats i/o molt antics, allà els he trobat, sempre. Ara mateix, (segons llegeixo al seu web) el fons consta de 18000 títols.

Fullejar al quadernet que han editat ens fa veure que la percepció del temps no sempre s’ajusta a la realitat i així, ens pot sorprendre que la Beatrix Potter ara faria 150 anys o que en fa 50 de la publicació de La casa sota la sorra d’en Joaquim Carbó.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s