La biblioteca, plató d’anunci publicitari

 

mediathèque Lisa Bresner (Nantes)

L’estiu que vaig estar a Nantes s’estava acabant de construir la mediateca que es va inaugurar un parell de mesos després, l’octubre de 2013: La biblioteca Lisa Bresner, un edifici espectacular, preciós, i que té tots els serveis (préstec, internet gratuïta, accés wifi, revistes, devedés, servei de fotocòpies, màquines de begudes, etc.) Es tracta d’un edifici bonic, coronat per una mena de xilòfon gegant de colors, que ens ve a recordar que som al món modern.

renault-twingoAra l’he tornat a veure com a decorat d’un anunci publicitari. La marca de cotxes Renault ha triat la ciutat de Nantes com a plató de la presentació del nou Twingo, un cotxe petit, atrevit i una mica transgressor. M’ha agradat que hagin associat la seva imatge a la d’una biblioteca pública de barri com a símbol d’èxit.

Al vídeo promocional potser li sobren les tres noies joves i alguna que altra temerària acció de conducció pels carrers de la ciutat però imagino que el que volien transmetre és la sensació de llibertat i de frescor. Tot plegat és com una pel·li de dibuixos animats.

Anem millorant!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s