Torrons de xocolata

neva

Imatge extreta de: senseaboutscience.org

Avui hem sortit a passejar pel barri. És diumenge però els comerços estan oberts. Hem vist la gent una mica accelerada, caminant de pressa i nerviosa. Serà el Nadal? Se suposa que és època d’estar alegres, però no m’ho ha semblat.

Hem entrat a dues de les botigues de joguines que hi ha a la carretera de Sants. En totes dues ofereixen uns catàlegs de joguines i regals molt ben editats, a color, amb moltíssimes fotografies. Un de 108 pàgines i l’altre de 176!
MadHatterTennielHe mirat els catàlegs a la recerca de referències a alguns llibres per comentar-los. M’he tornat boig buscant, semblava el barreter de l’Alicia,… Res, ni un conte, novel·la per a joves o àlbum il·lustrat! Grrr! M’estalvio la reflexió, per òbvia.
frozenAixò sí, la princesa Elsa, de la pel·lícula Frozen, llueix un vestit que fa llum i que pots comprar per poc més de 50 euros… i als catàleg que citava abans, els productes de la mateixa pel·li ocupen vuit pàgines.

Com que aquests dies estem rebent moltes felicitacions virtuals al correu electrònic, aprofito l’ocasió per enviar-vos també les nostres bones intencions. I ho fem amb la fotografia de la petita Nora. Va néixer a Etterbeek (Bèlgica) ara fa dos mesos i mig i ens té el cor robat!
loonapix_14190708482524062891

Amics i amigues, ara mateix, alcem la copa per a tots vosaltres. Amb el desig que les vostres copes també s’omplin de bon vi, que els torrons que mengeu siguin de xocolata (els més bons), que els dies estiguin plens de llum i les nits de cançons, amb l’esperança que reduïu la velocitat si heu d’agafar el cotxe i la il·lusió que mireu amb optimisme el vostre futur i el de les persones que us envolten i us estimen…

Passeu Bones Festes, estimats! Salut!

Va!, dues recomanacions:
Un llibre: Intemperie de Jesús Carrasco.
I una pel·lícula: Love actually de Richard Curtis.

Love_Actuallyintemperie

7 pensaments sobre “Torrons de xocolata

  • Muchísimas gracias, Carmen!
   “Auguri” es una palabra bonita, poética. Me gusta.
   Deseo que tengas unas buenas y merecidas vacaciones y que acabéis el trimestre escolar con un buen concierto de villancicos. Es una buena manera de celebrar lo que sea… dicen que el pueblo que canta no puede ser un mal pueblo.
   Un abrazo. Salgo a por los polvorones que comentas.
   Jaume

 1. Hola Jaume, no sabia que has estat iaio! Enhorabona! Ja pots contar-li contes i malcriar-la.
  Jordi i jo us desitgem uns bons nadals i esperem entrar al 2015 amb molta energia.
  Una enorme biblioabraçada!!
  T’envio l’adreça del blog de la biblio de Batea. L’estic fent poc a poc. Hi ha l’enllaç a la teva pàgina.
  http://bibliotecaiebatea.blogspot.com.es/

  • Gràcies pel comentari, Asun!
   He visitat el vostre blog. Aneu pel bon camí. Potser podríeu afegir un giny perquè ens poguem fer “seguidors” i així anar rebent les novetats (si l’heu fet, no l’he vist)
   Només se m’acut una reflexió que fa dies que em volta pel cap. Veient la vostra feina, m’ha tornat a passar. Crec que torna a ser hora que ens comencem a movilitzar en defensa de les Biblioteques Escolars de Qualitat. Si cal fer un altre manifest, el farem, però així no podem continuar. Semblem invisibles…és una reflexió que s’ha d’anar madurant.
   Passeu vosaltres també un bon final de trimestre i endavant, sempre endavant.
   Una biblioabraçada i records a la family!
   Jaume

 2. Retroenllaç: La invitació a la lectura | Escola L'Arrabassada

  • Moltes gràcies per seguir el meu blog. Una aabraçada molt gran a tota la “tribu” de l’Arrabassada!
   Jaume Centelles

 3. Retroenllaç: La invitació a la lectura - Escola L'Arrabassada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s