VI Concurs Internacional de Literatura Ràpida 2014 – L’Exprés

vapor vellDiuen que perquè un projecte estigui més o menys consolidat s’han de fer, com a mínim, quatre accions. Sense pensar-ho gaire el Concurs de literatura ràpida l’Exprés arriba d’ací un dies a la sisena convocatòria. Amb la saviesa d’en Ricardo i el savoir fair d’en Julian tornem a engrescar els veïns de la ciutat que vulguin compartir una jornada genial escrivint literatura de la bona, en que tant la proposta del tema de redacció del concurs, com l’elaboració dels textos i el veredicte final es faran al llarg del mateix dia.

Les BASES del concurs són les de cada any, amb algUna petita millora. Les podeu llegir a continuació:

Hi pot participar qualsevol persona que tingui, com a mínim, 16 anys.
Les consignes a partir de les quals s’haurà d’escriure el text no es donaran a conèixer fins al moment de començar el concurs.
L’activitat es durà a terme en una única sessió a la Biblioteca Vapor Vell (passatge del Vapor Vell, s/n), el dissabte 8 de novembre a partir de les 10.30 h del matí. Es concediran 90 minuts de temps per a la redacció dels textos i al final d’aquest temps els participants hauran d’haver lliurat els treballs.concursliteraturarapidaexpress-300x300
Els textos hauran de ser en català o en castellà, i hauran d’ocupar un màxim de dos fulls de 30 línies escrits per una sola cara (uns 3.000 espais). Els treballs s’escriuran en fulls pautats que facilitarà la biblioteca.
Els concursants que vulguin optar als premis hauran de lliurar els originals al jurat.
La il·legibilitat cal·ligràfica (contrastada pel jurat) pot ser motiu d’exclusió.
El mateix dia, a les 17 h, a la biblioteca, es farà públic el veredicte final i es lliuraran els premis.
Després de l’activitat els textos originals es retornaran a aquells participants que ho sol•licitin. La biblioteca se’n quedarà una còpia per a la seva col•lecció local. El treball guanyador i els finalistes es penjaran a la web de la biblioteca o es reproduiran en publicacions gratuïtes del propi centre.
El jurat estarà format per 3 persones vinculades al món de la literatura.
El veredicte del jurat serà inapel·lable. El premi podrà ser declarat desert.
Els premis consistiran en: 200 € i una cafetera per a la persona guanyadora, i 100 € i una cafetera per al finalista
Els imports dels premis ja tenen aplicada la retenció del 21% i es pagaran mitjançant transferència bancària, sempre que no es tingui cap deute amb la hisenda municipal.
Les dues persones premiades rebran un diploma acreditatiu
Per participar-hi cal inscriure’s a la biblioteca, i el termini és fins a 15 minuts abans del començament del concurs. La inscripció és gratuïta i s’ha de fer a la Biblioteca Vapor Vell (Ptge. del Vapor Vell, s/n), o bé per telèfon al 934 097 231. El període d’inscripció és des del 15 d’octubre, fins a les 10.15 h del 8 de novembre.
Les places són limitades, fins a un màxim de 55 persones.
La formalització de la inscripció suposa l’acceptació d’aquestes bases. Qualsevol incidència no prevista serà resolta pel jurat des del moment de la seva constitució.

Us esperem!

DSC05080

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s