400 anys de la biblioteca de Bristol

bookhive04Amb motiu del 400 aniversari de la Biblioteca Central de Bristol, el col·lectiu de robòtica Rusty Squid d’aquesta ciutat britànica ha creat una instal·lació amb quatre-cents llibres, un per cada any que compleix la biblioteca. L’escultura, a la qual se l’ha anomenat Book Hive (Rusc de llibres) combina llibres antics amb les noves tecnologies, que formen cel·les hexagonals en continu moviment.
Els seus creadors han volgut representar amb aquest eixam de llibres animats el moviment dels visitants de la biblioteca, les seves entrades i sortides, segons podem llegir en un article publicat a MyModernMet i que podeu llegir AQUÍ.
En Phil Gibby, director del Consell de les Arts d’Anglaterra ha manifestat que aquesta original instal·lació uneix el passat, el present i el futur d’un forma divertida i ens  convida a la reflexió.
Aquesta instal·lació es mostrarà a la biblioteca fins el 7 de març del 2014.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s