Lectura recomanada: Clubes de lectura

clubesAgraïm a l’Óscar Carreño el regal impagable de fer-nos a mans una petita meravella de noranta pàgines que sota el títol de Clubes de lectura ens fa, si no ho som encara, defensors de la lectura i dels llibres.
Llegir Clubes de lectura és com traspassar la porta d’accés a un món meravellós perquè el llibre no només parla de com funcionen els clubs de lectura (que això els qui els hem disfrutat ja ho sabem) sinó que parla de LITERATURA, d’aquesta literatura que ens apassiona i ens permet viure altres vides, ser més feliços i millors persones.
Els qui coneixem l’Óscar i hem tingut la sort de compartir les seves sessions, podem dir que tot el que explica (i ho fa requetebé!) és nomes una part d’allò que Hemingway anomenava la punta de l’iceberg, i sabem que al darrera de les seves paraules hi ha un grapat d’hores de lectures (i relectures) per fer-nos a mans les joies literàries que ens han il·luminat i ens han conduit per camins inexplorats i, a vegades, laberíntics.
El llibre conté una allau de referències que t’inviten a passar per la biblioteca i continuar llegint. Aquí rau, crec,  el valor d’aquest “assaig”(?), “llibre divulgatiu” (?) o “quadern informatiu” (?)… el nom no fa la cosa.
Lectura MOLT recomanable per als lletraferits en general, optimistes, entusiastes i amants de la lectura.
Gràcies Óscar!

Carreño, Óscar. Clubes de lectura. Editorial UOC. Barcelona, 2012 Col·lecció “el profesional de la información” núm. 11

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s