La signatura 400

signatura-400 portadaLa Sílvia Fernández, amiga bibliotecària de la Tecla Sala de l’Hospitalet, presenta el proper dijous el llibre La signatura 400.
Es tracta d’una novel·la breu que, amb poc més de cent pàgines, com diu la Sílvia, és llegeix entre dues parades de metro.
És la primera novel·la de Sophie Divry i és el monòleg d’una bibliotecària francesa que un matí troba algú que ha passat la nit tancat a la biblioteca. La bibliotecària, d’uns cinquanta anys, després de vint anys fent aquest treball en aquesta biblioteca provincial, reflexiona sobre literatura i explica anècdotes relacionades amb la classificació Dewey i els llibres de geografia i història (francesa).
Ens parla també dels diferents usuaris de les biblioteques, dels seus costums, de les seves manies, de les seves il•lusions, etc.
Els llibsignatura400res es converteixen en éssers de carn i ossos, són els autèntics personatges de la novel·la, els interlocutors amb els que compartim les nostres experiències, els desitjos, el sofriment. En aquest sentit, la signatura 400 és un diàleg amb el lector.

Si teniu oportunitat d’assistir a la presentació, el proper dijous dia 20 de desembre a la Biblioteca Xavier Benguerel de Barcelona, segur que disfrutareu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s