IV Concurs Internacional de Literatura Ràpida’12 L’EXPRÉS

El passat dissabte 17 de novembre es va celebrar el IV Concurs Internacional de Literatura Ràpida’12 L’EXPRÉS, a la biblioteca Vapor Vell de Barcelona. Amb en Julià Figueres i en Ricardo Reitano, vam fer de jurat, com en les anteriors edicions.
Es van presentar 57 treballs sota les consignes “Boira” i “Polítglota”. El mateix dia a la cerimònia, amenitzada pel Xoró de Xoró Itinerante, es van donar a conèixer els guanyadors. Podeu llegir els treball entrant al web de la biblioteca Vapor Vell o clicar en els enllaços següents.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s