El llibre estimadíssim del mes

A l’escola, cada mes recomanem un llibre molt especial. El posem a una tauleta que hi ha a l’entrada de la biblioteca. Com que és un lloc de pas obligat, la seva visió és inevitable. Al seu costat una breu explicació que incita a obrir-lo.
Es tracta que tots els alumnes el puguin veure, tocar i tastar. Solen ser àlbums il·lustrats que fan venir ganes de llegir. Quan acaba el mes, el llibre estimadíssim ja està disponible per al préstec i per a gaudir-lo a casa amb més tranquil·litat.
El primer que hem triat per a aquest curs és un poemari de Carlos Reviejo, amb unes il·lustracions espatarrants de boniques d’en Xavier Salomó. Va sortir editat el mes de juny a l’editorial SM i porta per títol VERSOS DE COLORES.

Versos de colores són petits poemes que juguen amb els colors. Són genials per endinsar els més menuts de cicle infantil i cicle inicial en el món de la poesia. Cada poema està presentat a doble pàgina. L’edició és de mida molt generosa.
Aquí teniu un tastet d’un parell de poemes.

I si teniu interès per la poesia, hi ha un bloc imprescindible on trobareu tota la informació. És el Bloc de la biblioteca de Cocentaina. Es diu Bibliopoemes i allà hi trobareu poemes infantils, embarbussaments, endevinalles, cançons infantils, llibres i editorials de poesia infantil i juvenil, activitats sobre poesia infantil i juvenil a l’aula i a la família, webs de poesia infantil, poetes infantils. El podeu enllaçar AQUÍ.

2 pensaments sobre “El llibre estimadíssim del mes

  1. Que fem cas de les teves recomanacions, tu saps molt bé que és així. Sense elles, la nostra biblioteca no tindria l’aire i el cos que va assolint. Però aquesta vegada, m’agradaria recomanar-te un conte animat,. Pixar ha realitzat “La luna”, un curtmetratge poètic i meravellós que presenta moltes possibilitats per treballar-lo i gaudir-ne. Una abraçada

    • Estimat amic Carles! Moltíssimes gràcies per la recomanció. Desconeixia aquesta petita joia. L’he vista i se m’han enterbolit els ulls. De ben segur que li podrem treure profit.
      Passa un curs meravellos! Seguim!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s