Llegir a la parada de l’autobús

La implicació dels pares és un factor determinant per l’èxit escolar. El suport que poden oferir des de casa és bàsicament afectiu, de proximitat, quotidià, de fer veure i viure la lectura com quelcom necessari per al creixement intel•lectual dels infants. S’acaba de publicar un article on presentem alguns dels petits consells que fem als pares i mares en les reunions d’inici de curs. L’hem titulat Llegir a la parada de l’autobús i es troba a la secció “viure la lectura” de la revista GUIX núm. 386 corresponent als mesos de juliol i agost de 2012. En castellà s’ha publicat a AULA.

Podeu llegir l’article si entreu a Publicacions/articles/GUIX o clicant AQUÍ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s