Visites d’autors

La trobada amb un autor/a pot ser, perfectament, el començament d’un nou camí lector. La visita de la persona que escriu sempre és motiu de festa. Es crea una expectació enorme. L’alumnat està encuriosit i atret per la possibilitat de conèixer algú que ha escrit un llibre que ells coneixen.
El dia de la visita el grup està expectant, impacient per conèixer, per preguntar, per compartir. El mestre presenta l’autor i recorda alguns dels seus llibres. Després els infants, ordenadament, van demanant les qüestions que els interessen, que els preocupen. Una allau inacabable de preguntes, de dubtes, es succeeix. L’estona passa sense que ens adonem.
Durant aquests darrers dies previs a la diada de Sant Jordi hem tingut quatre visites o trobades amb autors. Han passat per l’escola en Bernat Romaní, autor de “el meu carrer”, la Flavia Company, autora de “els Ambigú i el cas de l’estàtua” i en Carles Sala, autor de “el triomf d’en Polit Bonaveu”.
També hem tingut l’oportunitat de conèixer en Jaume Cela (“set raons per estimar els meus pares”) en una trobada a la Biblioteca de Bellvitge. Vam compartir l’experiència amb alumnes d’altres escoles de la ciutat.
En els propers dies ens visitaran la Care Santos, en Lluís Farré i l’Anna Manso.
Si voleu veure algunes imatges de les trobades, només cal clicar el nom de l’autor:
FLAVIA COMPANY, BERNAT ROMANÍ, CARLES SALA, JAUME CELA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s