Melmelada demà i ahir

A la revista GUIX del mes de març (núm.383) trobareu l’article “melmelada demà i ahir” sobre el tractament del temps en els llibres de literatura infantil. Forma part de la sèrie d’articles que vaig escrivint a la secció “Viure la lectura”. L’acompanya l’explicació d’una pràctica anomenada “Només un segon” basada en el llibre de Sylvio Freites i Flavio Morais, amb aquest mateix títol. També s’ha publicat en castellà a AULA. El podeu llegir si entreu a PUBLICACIONS/ARTICLES/GUIX.

Grup d'alumnes de sisè.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s