Cucorba

El dia 28 de novembre ens va visitar en Biel Gamundi, un company mestre de Muro (Mallorca). Li vam ensenyar el què feixem i vam estar conversant-nos uns llibres i unes activitats realcionades amb la biblioteca i la lectura. Dies més tard ens va enviar una carta tan generosa que no puc estar-me de reproduir-la aquí.

En Biel forma part d’un fantàstic grup d’animació infantil que es diu CUCORBA. Tenen una llarga trajectòria i normalment actuen per les Illes. Si els voleu conèixer només cal que visiteu el seu web: www.cucorba.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s