VII Concurs Internacional de Literatura Ràpida 2015 “L’Exprés”

cartellconcursliteraturarapidavaporvellnovembre2015Sembla mentida però ja fa set anys que vam començar aquesta insòlita aventura. I a cada nova edició ens trobem la sala plena. Les cinquanta-cinc places s’esgoten sempre.
Ara ja estem preparant la trobada del 14 de novembre. Serà com sempre pel matí, de 10:30 a 12, i a la tarda lliurarem els premis.
Si viviu a una distància prudencial i us animeu… afanyeu-vos a inscriure!

Les bases són les mateixes de cada any. Podeu llegir-les a continuació:

Bases:

1. Pot participar tota persona que tingui, com a mínim, 16 anys.
2. Les consignes a partir de les quals s’haurà d’escriure el text no es donaran a conèixer fins el moment de començar el concurs.
3. L’activitat es durà a terme en una única sessió a la Biblioteca Vapor Vell (Passatge del Vapor Vell, s/n), el dissabte dia 14 de novembre a partir de les 10:30 del matí. Es concediran 90 minuts de temps per a la redacció dels textos, acabats els quals els participants hauran d’haver lliurat els seus treballs.
4. Els textos hauran de ser en català o en castellà, i hauran d’ocupar un màxim, dos fulls de 30 línies escrits per una sola cara (unes 3.000 lletres). Seran escrits en fulls pautats que facilitarà la pròpia biblioteca.
5. Els concursants que vulguin optar als premis hauran lliurar els originals al jurat.
6. La il·legibilitat cal·ligràfica (contrastada pels jurats) pot ser motiu d’exclusió.
7. El mateix dia 14 de novembre, a les 17 h. es farà públic el veredicte final a la mateixa biblioteca.
8. Després de l’activitat, els textos seran retornats a aquells participants que ho sol·licitin. La biblioteca se’n quedarà una còpia per a la seva Col·lecció Local. El treball guanyador i el finalista seran reproduïts a la web de la biblioteca, o en publicacions gratuïtes del propi centre.
9. El jurat estarà format per 3 persones vinculades al món de la literatura.
10. El veredicte del jurat serà inapel·lable. El premi podrà ser declarat desert.
11. Els premis consistiran en:
a. 200 € i una cafetera pel guanyador
b. 100 € i una cafetera pel finalista
Els dos rebran un diploma acreditatiu
12. Per participar cal inscriure’s a la biblioteca. El termini finalitza 15 minuts abans del començament del concurs. La inscripció és gratuïta, i s’ha de fer en persona a la Biblioteca Vapor Vell (Passatge del Vapor Vell s/n), o bé telefònicament trucant al telèfon 93 409.72.31). El període d’inscripció serà del 15 d’octubre al 14 de novembre a les 10:15h.
13. Les places són limitades. Fins un màxim de 55 persones.
14. La formalització de la inscripció suposa l’acceptació d’aquestes bases. Qualsevol incidència no prevista en les mateixes serà resolta pel jurat des del moment de la seva constitució.

Les places són limitades (fins un total de 55). Cal inscriure’s prèviament.
Activitat Gratuïta.
Organitza el Consell Municipal del Districte de Sants-Montjuïc i les Biblioteques de Barcelona.

 

Deixa un comentari