Aquest cap de setmana torna el MÓN LLIBRE!

A la presentació de l’edició d’enguany que se celebra els dies 15 i 16 de juny, hi podem llegir, entre altres frases, que el llibre pot ser la porta que ens obre al món i que esborra les barreres socioeconòmiques, un portal a l’accessibilitat per conèixer què hi ha més enllà dels nostres carrers, del nostre país o fins i tot del nostre món, i poder-ne imaginar altres.

També ens explica que l’autor del cartell és en Xavier Mula i el seu treball se centra en la comunicació visual, publicitària i el món editorial. El seu estil versàtil permet abordar una gran varietat d’obres, però sempre amb el seu estil predominant: il·lustracions plenes d’energia i dinamisme, colors vibrants i amb un llenguatge directe, identificable i lúdic.

El web on trobareu tota la informació està ben dissenyat i és molt fàcil de trobar totes les informacions relacionades: Espais on se celebra, participants, editorials, espectacles, etc.

M’ha agradat que es conservi un apartat que anomenen multimèdia perquè ens permet veure nombroses imatges de les edicions anteriors. El podeu trobar a:
https://www.barcelona.cat/monllibre/ca/multimedia

Si teniu una estona, reviseu el que hi ha i trieu allò que us interessi perquè no arribareu a tot arreu. Aneu a https://www.barcelona.cat/monllibre/ca

I si us interessa veure i participar d’algun espectacle, aneu a:
https://www.barcelona.cat/monllibre/ca/programacio/espectacles

El repte continua sent el mateix d’altres edicions: aconseguir que els joves hi participin, perquè el públic majoritari, almenys els dies que he anat, sol ser familiar amb infants petits. Pel que sé, enguany es fa un esforç per enganxar els nois i noies a partir de 8 anys, amb accions organitzades expressament per a ells.

Ens veiem al Món llibre! Val la pena, no us en penedireu!

El vídeo promocional:

Deixa un comentari