De la lletra al somni. Jornada sobre lectura

Compateixo informació que arriba des de l’Associació ARAE:

picture-a4Us interessen el procés d’adquisició de la lecto-escriptura i les seves dificultats? I conèixer experiències i recursos per motivar la lectura? Sabíeu que la literatura infantil conté claus per al desenvolupament emocional? Coneixeu el que Cal Llibre, les escoles Waldorf, les comunitats d’aprenentatge, el mètode Glifing…fan per la lectura?

Per descobrir i intercanviar sobre tot això, l’Associació Arae ens convida a participar a la jornada “De la lletra al somni” que organitzen el dia 11 d’abril al matí, amb la col·laboració del Grup de mestres d’Osona i l’Associació Avesedari.
Trobareu tota la informació aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s