La Society of Children’s Book Writers and Illustrators

logo-scbwiHe conegut la SCBWI a través del meu amic Daniel, de qui ja us n’he parlat en alguna ocasió. En Daniel, el bibliotecari de Changchung, deixa la Xina després de dos cursos escolars fantàstics i aquest estiu s’instal·la al Japó, on el dia 1 d’agost comença una nova aventura bibliotecària en una escola d’allà.
La SCBWI (Societat d’Escriptors i il·lustradors de llibres per a infants i joves) és una de les organitzacions més grans que existeixen arreu del món relacionada amb el foment de la literatura per a infants i joves. És l’única organització professional dedicada específicament als escriptors i il·lustradors d’obres per a infants i joves en els camps de la literatura infantil, revistes, cinema, televisió i multimèdia. El seu objectiu és donar suport a la creació i disponibilitat dels llibres infantils de qualitat de tot el món i ho intenten aconseguir mitjançant el foment d’una vibrant comunitat d’individus que promouen premis, ofereixen beques i dinamitzen programes i esdeveniments diversos.
Pot ser membre de la SCBWI qualsevol persona amb un interès actiu en la literatura infantil i juvenil i hi formen part escriptors, il·lustradors, bibliotecaris, mestres, artistes, estudiants, dramaturgs, músics, cineastes i altres. L’únic requisit que es demana és que tinguis passió per la literatura infantil.
2014_NY_Headers3-780x151De l’1 al 4 d’agost celebren la seva conferència anual. Aquest any a Los Ángeles.
https://www.scbwi.org/events/43rd-annual-summer-conference-in-los-angeles/

A Espanya, tenen la seu a Madrid i organitzen tallers com el que podeu veure en el següent vídeo, també fan tertúlies, presentacions de llibres, etc.

Si us voleu associar a la SCBWI ho podeu fer a traves del seu web (http://www.scbwi.org/) o entrant a la secció espanyola, a l’adreça: http://spain.scbwi.org/
També podeu veure el seu dia al dia seguint el seu facebook:
https://www.facebook.com/scbwi.spain

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s