Biblioteques de Barcelona – “Ens agraden els lectors”

Campanya “Ens agraden els lectors”

El servei de Biblioteques de Barcelona acaba d’encetar una divertida campanya basada en la presentació d’uns llibres imaginaris que pretenen fomentar el bon ús de les biblioteques.

La campanya es diu “Ens agraden els lectors” i consisteix en el llançament d’una col·lecció de llibres ficticis, amb titulars simpàtics i il·lustracions coloristes, que busquen captar l’atenció dels usuaris i fer-los reflexionar tot recordant-los la normativa de manera propera i fugint de paternalismes.

Segons informa el mateix Servei de Biblioteques, la campanya està vertebrada a partir de quatre eixos, i incideix en els temes de mantenir una actitud correcta, no fer malbé els llibres, retornar els documents a temps i deixar els llibres en els llocs assignats.

biblioteca_sense_llei_thb_medBiblioteca sense llei. Cal mantenir una actitud correcta a la biblioteca i evitar sorolls, olors penetrants i comportaments o activitats que puguin interferir en el bon funcionament dels serveis o molestar els altres usuaris. Els telèfons mòbils i altres dispositius sonors han d’estar en silenci.

 

abominable_devorallibres_thb_medL’abominable devorallibres. No subratllis, taquis, facis malbé ni anotis els llibres. Cal tenir cura dels materials i els documents que s’utilitzen a la biblioteca i dels que es deixen en préstec.

 

 

llibre_segrestat_thb_medEl llibre segrestat. Retorna els llibres sempre a temps. És fonamental la devolució dels documents que es deixen en préstec en el termini establert. Algú els pot estar esperant. El termini de préstec és de 30 dies naturals per a tota mena de materials. Els documents prestats es poden renovar fins a un màxim de tres vegades sempre que no estiguin reservats i no hagi expirat el termini de retorn.

recerca_desesperada_llibre_perdutLa recerca desesperada del llibre perdut. En acabar la consulta deixa els llibres als llocs assignats (carretons, taules). Un llibre desendreçat és un llibre perdut. Només les enciclopèdies, les revistes i els diaris s’han de retornar a les prestatgeries.
Aquesta informació la podeu seguir al web de Biblioteques de Barcelona: http://w110.bcn.cat/portal/site/Biblioteques

El vídeo que es pot veure a les biblioteques:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s