Canal lector

canal lector 2Canal Lector (www.canallector.com) és un web de recomanació de llibres infantils i juvenils editats en castellà als diversos països que comparteixen la llengua. Els llibres són seleccionats per equips d’especialistes en literatura infantil i juvenil d’entre les novetats que publica la indústria editorial, amb l’objectiu d’oferir una informació bàsica sobre cadascun dels títols considerats adequats per a cada edat.

Canal Lector és un recurs per als professionals que treballem cada dia tractant de fomentar la lectura dels més joves: bibliotecaris, mestres, promotors de lectura, bibliotecaris escolars, llibreters o qualsevol altra persona que exerceix una tasca de foment de la lectura.

 canal lector 1A Canal Lector  es pot trobar informació sobre més de 10.000 títols de llibres recomanats. Sobre cada llibre es disposa d’una fitxa que recull informació sobre els autors, il·lustradors, editorial, nombre de pàgines, tram d’edats per al qual és recomanat i les matèries sobre les quals tracta. També es presenten ressenyes sobre les característiques i elements principals de cada un dels llibres, acompanyada d’una valoració en forma d’estrelles.

Canal Lector incorpora una programació acurada en els seus dos cercadors, un dedicat als llibres de LIJ i un altre relatiu als continguts del portal. Així doncs no només podem buscar en funció de criteris com l’edat recomanada, gènere, tema, suport, ISBN o títol, sinó també segons l’autor , l’il·lustrador , l’editor o per les diferents matèries sobre les quals tracta el llibre.

canal lector 3En aquest web, associat a la FGSR és on podreu veure unes imatges i sentir alguns comentaris del curset que vam fer el mes de desembre a Casa del Lector, a Madrid.

Només cal clicar a l’enllaç següent:

http://www.canallector.com/docs/809/La-biblioteca-escolar-de-calidad-utopia-o-ilusion

Un pensament sobre “Canal lector

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s