Bona Diada de Sant Jordi!

bcn relats curtsDimarts celebrarem la gran festa. Per als amants de la lectura és el nostre dia. Vull desitjar-vos que tingueu una jornada meravellosa i no se m’acut res millor que penjar un parell de vídeos breus, a l’espera d’endreçar tot el material que hem preparar a l’escola (exposició “cançons, contes i cacauets”, treball de la poesia de la Joana Raspall i celebració de la diada de Sant Jordi).
Un dels vídeos és un clàssic anomenant “l’alegria dels llibres”  i l’altre és el darrer anunci de la coneguda marca de cervesa Damm. M’agrada sentir la veu en off quan diu: Si t’hi arrisques, et pots equivocar. Potser perdràs el cap, l’honor, la glòria. Potser suposarà el ridícul, el desterrament, o l’oblit. Però si vius com tu vols, fins les darreres conseqüències, potser, i només potser, arribis a ser qui ets
Olé!

The joy of books

Anunci Damm

2 pensaments sobre “Bona Diada de Sant Jordi!

  • Moltes gràcies Ricardo!
   Farem un brindis a la salut dels llibreters de debó, com tu!
   Que tingueu també un dia magnífic!
   Ens veiem aviat.
   Una abraçada!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s