Connexió Papyrus

L’agenda 2013 del llibre i la lectura

Així, doncs, què és un llibre en si mateix? Un llibre és un objecte físic en un món d’objectes físics. És un conjunt de símbols morts. I llavors arriba el lector adequat, i les paraules –o, millor, la poesia que oculten les paraules, perquè les paraules soles són mers símbols- sorgeixen a la vida, i assistim a una resurrecció del món.

Aquesta cita de Jorge Luís Borges és una de les que es poden llegir a l’agenda 2013 del llibre i la lectura que acaba d’editar la Connexió Papyrus.

logo papyrusConnexió Papyrus és una Associació Cultural sense ànim de lucre de Celrà (Girona) que treballa, des d’octubre de 2009, per:
• Articular un sistema per gestionar les donacions de particulars i llibres obsolets de les Biblioteques Públiques de les Comarques de Girona.
• Generar una alternativa de consum conscient i responsable que passa per aprofitar, reciclar i reutilitzar els llibres.
• Posar a l’abast de tots els llibres i la cultura, establint xarxes de col·laboracions i complicitats.
• Donar un servei a la comunitat facilitant un espai de creació de projectes destinats a la promoció de la lectura i la cultura.

Les associacions, escoles, centres culturals, entitats i projectes d’iniciativa social i cultural es poden associar a Connexió Papyrus amb una quota anual de 20 euros que els permet portar tots els llibres que necessitin.

Obren tots els dissabtes no festius de 16 h. a 19 h. i posseeixen un fons de més de 10.000 llibres de totes les temàtiques i per a tots els públics. Es poden intercanviar o comprar per només 2 €.

L’objectiu de Connexió Papyrus és recollir totes les donacions de llibres que els arribin i donar-los sortida. Estan convençuts que encara avui bona part dels llibres editats poden ser útils.

El treball es fa amb persones voluntàries i si voleu col·laborar podeu anar qualsevol dissabte o contactar-los a través del correu: connexiopapyrus@gmail.com

Lloc: c / la Fàbrica de Celrà (carretera de Julià), 17460 Celrà (Girona)
connexio papyrus 2connexió papyrus 1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s