Cicle de conferències “El gust per la lectura”

Durant el curs 2011-12 vaig tenir la sort de participar del cicle de conferències sobre El gust per la lectura que es va realitzar a nou ciutats de Catalunya (Vendrell, Girona, Tortosa, Mollet, Sabadell, Lleida, Barcelona, Manresa i Sant Feliu).
Vaig tenir ocasió de compartir vivències amb molts mestres i em vaig sentir ben acollit i acompanyat. Va ser una experiència molt profitosa per a mi. No sé si el Departament penjarà al seu web el contingut d’aquells xerrades, o si les editaran en format paper. El resum d’aquelles conferències el podeu llegir AQUÍ.

Mollet

Manresa

Lleida

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s