Book people unite


Reading Is Fonamental Inc (RIF), fundada el 1966, és una organització americana que treballa ajudant als infants i joves a descobrir el plaer de la lectura.

La principal prioritat de RIF és ajudar a les famílies més desfavorides mitjançant programes i campanyes de Lectura i escriptura.
La seva pàgina web: http://www.rif.org/ ofereix molts recursos, activitats, suggeriments, articles, concursos, jocs i entrevistes. Al web hi trobareu seccions adreçades als pares i mares, als educadors i als infants.

Cada any distribueixen 16,5 milions de llibres gratuïtament a més de cinc milions de nens a través d’una gran xarxa de voluntaris (mestres, bibliotecaris, pares i martes, etc). També reben el suport econòmic del Departament d’educació, de corporacions i fundacions i altres organitzacions comunitàries.

He sabut d’aquesta organització gràcies al magnífic bloc d’en David Beltran (http://www.scoop.it/t/comprensio-lectora) company de Sant Feliu de Llobregat, el qual va penjar un vídeo fantàstic que no he pogut estar-me de reproduir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s