Un parell de contactes

Aquests darrers dies d’octubre he tingut la sort de conèixer dues experiències relacionades amb la biblioteca escolar.
Una va ser amb motiu de la visita a la nostra escola d’un grup d’alumnes de la Universitat de Vic que estan llegint “la biblioteca, el cor de l’escola”. Vam tenir l’oportunitat de conversar-nos uns llibres. Els acompanyava la seva tutora, M. Carme Bernal i Creus (Directora del Departament de Filologia i Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Facultat d’Educació, Traducció i Ciències Humanes). Amb molt de gust faré un enllaç permanent a la pàgina d’una altra professora, la Vanesa Amat, del mateix Departament, on fa referència a la literatura infantil i juvenil. Em sembla un bon bloc.
Podeu visitar-lo a imagina-lij.blogspot.com

La segona trobada va ser amb un parell de bibliotecaris, en Lluís i la Xènia que estan intentant tirar endavant un projecte de suport a les biblioteques escolars. Tan de bo se’n surtin. El seu bloc es diu Bibliopuntcat i el podeu enllaçar bibliopuntcat.blogspot.com

4 pensaments sobre “Un parell de contactes

 1. Bona tarda Jaume,
  et volem donar les gràcies per citar-nos i presentar-nos en el teu blog, ens ha fet molta il·lusió l’entrada. La trobada va ser molt divertida i profitosa, esperem que més endavant ens tornem a
  retrobar.
  Fins aviat,

  Lluís i Xènia

  • Amics, sempre és un plaer conèixer persones compromeses amb les biblioteques. No sé si a través de la lectura el mon canviarà però n’estic convençut que és un dels moments més agradables de la nostra existència.
   Seguim en contacte.

 2. Hola Jaume! des de què vaig assistir al teu curs a Eivissa m’he fet fan de la teva pàgina. Aprenc tant! i no deix de passar informació als centres on vaig assessoria. M’agradaria tornar-te a trobar molt aviat per aquest món meravellós que són els llibres i sobretot els contes. Moltes gràcies!

  • Quanta generositat la teva! De fet, allò que explico és el que fem a l’escola. No hauria de ser res extraordinari però potser la feina de formiga, constant i persistent, sí que és difícil de trobar. Estic molt agrait als companys i companyes d’escola perquè em fan costat i m’empenyen a continuar apostant per la biblioteca com a motor de canvi pedagògic. Gràcies a tu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s