La plataforma Verkami

D’editorials de garatge n’hem parlat en algun que altre moment. Avui comentarem una altra forma d’editar que s’està escampant amb certa fortuna.

Montse_avatarÉs el Verkami, una plataforma digital que es basa en el crowdfunding.
Funciona de manera senzilla. Si tens un llibre (o un còmic, o una pel·lícula, etc.) que vols difondre i no trobes editor, es tracta de buscar financiació entre els coneguts o públic en general que estigui interessat en la teva idea. Llavors penges el projecte a la pàgina de Verkami i disposes de quaranta dies perquè el teu somni esdevingui realitat.
Les persones que col·laboren econòmicament (només paguen si el projecte tira endavant) reben a canvi una compensació en forma del producte.
Es una bona manera de donar a conèixer noves o diferents productes que d’altra forma no veurien la llum.

La última aportació que he fet és al projecte de la Montse Sanchiz, una autora, il·lustradora i editora de Vell Marí Edicions, un projecte microeditorial que neix amb vocació de futur fruit de la suma de les seves tres grans passions: els llibres, la il·lustració infantil i la natura.

La Montse té preparats dos llibres “El Pit-Roig” i “L’Esquirol” que, podeu consultar a: http://www.verkami.com/locale/ca/projects/9585).

I el seu web a: http://www.vellmariedicions.cat/esquirol-300x275

pitroig-300x295

Un pensament sobre “La plataforma Verkami

Deixa un comentari