2 pensaments sobre “matilda 3

  1. Hola Jaume. Fa un parell o tres d’anys vaig assistir a una conferència seva a Blanquerna, va ser realment emocionant. Fent una ullada al bloc, he vist aquesta imatge i m’agradaria demanar un consell. Aquest serà el meu primer any com a mestra a l’escola, estic dissenyant una assignatura de tertúlies literàries per a 2n EP, i m’encantaria fer-ho amb Matilda, és realment emocionant i crec que tot i estar adreçat per a nens més grans, puc treballar-ho i els pot agradar. Què en pensa? És massa arriscat?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s