Jornada de Biblioteques Escolars a Girona

Stefan Zweig diu d’un personatge de la seva novel·la Amok, que “…avanzaba como quien hace frente a un huracán”… Així ens sentim de vegades, amb un vent que ens arrossega, que amenaça de fer-nos enrere. Però nosaltres seguim endavant, amb il·lusió, sempre endavant, sense por a l’huracà, perquè sabem que només a través del vent, arribarem al final, allà on sempre hem volgut ser-hi.
Per això, iniciatives com la que proposen a Girona, ens fan pensar que tot i que la situació actual de retallar les ales al futur no és la millor, seguim entestats en aconseguir unes bones biblioteques escolar.
El 16 d’octubre de 2012 se celebrarà la setena edició de la Jornada de Biblioteques Escolars de la ciutat de Girona a la Biblioteca Antònia Adroher.
Segons l’organització, aquesta jornada és un espai de formació i intercanvi adreçada als professionals relacionats als responsables de les de les biblioteques escolars de la ciutat de Girona, els representants dels equips directius dels centres educatius, els serveis municipals implicats en el projecte i els representants del Centre de Recursos Pedagògics del Gironès i d’entitats interessades en la biblioteca escolar.
M’ha tocat l’oportunitat de participar i faré una xerrada que he anomenat “Biblioteca escolar de qualitat, utopia o il·lusió?
També es presentaran altres experiències relacionades amb la biblioteca escolar i una taula rodona on parlarem de la situació actual de les biblioteques escolars.
Si voleu, podeu consultar el Programa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s